Мария се размина на косъм от смъртта (Певицата едва не се убила при инцидент, след нелегално участие)

Мария се размина на косъм от смъртта (Певицата едва не се убила при инцидент, след нелегално участие)
5 (100%) 1 vote

Мария на косъм от смъртта заради жесток пътен инцидент

Фолк певицата Мария се размина на косъм със смъртта, след нелегално участие. Пайнерката се прибирала от неоповестено участие в Родопите, когато на завой за малко да се убие. Очевидци разказват, че изпълнителката карала с опасно висока скорост, когато спукала гума на пътя между Михалково и Кричим. Инцидентът станал след полунощ в понеделник.

Колата на певицата — джип „Мерцедес“ едва не се обърнал в стръмното дере, което води във водите на река Въча. Свидетелите разказват, че инцидентът станал заради паднали камъни по пътя, както и заради опасно високата скорост, с която фолк звездата е карала, пише HotArena.

Според проучване на изданието, Мария вероятно се е прибирала от необявено участие, снимки, от което също са публикувани от сайта.
По ирония на съдбата, за същия ден певицата не е имала обявени ангажименти и по всяка вероятност е бързала да се върне в София, за да не се установи нарушението, което извършила спрямо компанията си.

Не е тайна, че много от певиците на „Пайнер“ заработват допълнително като пеят на частни партита и купони. Всички тези ангажименти обаче би трябвало да се отчитат пред работодателя им — голяма част от тях обаче кътат парите, като пеят тайно на такива изяви. И така спестяват някой лев, без да декларират част от доходите си.

Както се говори — лъвския пай от тях.

Според списъка с участия на певицата, обявени от продуцентите й, във фаталната нощ на 23-ти юли Мария не е имала участие. Изпълнителката трябвало да пее едва на другата вечер в Пловдив. И ако е била на почивка в планината, едва ли е било необходимо да бърза и да се прибира с такава скорост.

Мария на косъм от катастрофа сн. HotArena

Мария на косъм от катастрофа сн. HotArena

Снимки на певицата от концерта й часове по-рано, обаче се появиха в публичното пространство. В резултат на тях, се разбра и къде е била изпълнителката, както и защо е фучала с опасно висока скорост, която едва не й коства живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар