Долорес Арсенова с автопарк за милиони (Вижте колите на бившата министърка)

Долорес Арсенова с автопарк за милиони (Вижте колите на бившата министърка)
5 (100%) 1 vote

Долорес Арсенова бръмчи с червено Порше за 400 бона, бившата министърка със завидно материално положрние

Долорес Арсенова, която бе министър в правителството на Симеон II се е обзавела с гъзарско возило. Което струва половин милион лева. От къде са доходите на богаташката не става ясно. За нея се знае, че съпругът й върти бизнес с лекарства за онкоболни. Които продава с колосалната надценка от 300%.

Дали тази търговия е източникът на доходите, но ако съдим по автопарка на фамилията в семейството влизат огромни приходи.

Поршето на Долорес Арсенова Снимка: „България днес“

Возилото, което освен, че е супер гъзарско е и със специални номера. За да се различава от простосмъртните колата на ексминистърката е регистрирано със СБ 12 12 12. По същия начин са обозначени и другите им коли.

Долорес, която тази година чукна 54 освен, че кара спортен звяр привлича вниманието с вид на тийнейджърка. Макар, че има внуче Арсенова бе забелязана в прилепнал по тялото клин, маратонки и екип в доста свежи цветове. Дамата след като слезе от поръчковото возило се отби до близката аптека. След, което се разходи из кв. Лозенец.

Снимка: България днес

Според запознати гъзарското возило е собственост на сина на Долорес. Тя му го подари пред три години за рождения му ден. Явно наследникът на Арсенова е сменил модела „Турбо S” с „Ролс Ройса”, който получи като дар за сватбата си пак от родителката си.

Ролс Ройсът на Арсенови
Снимка: 24 часа

Аристократичната лимузина модел „Гоуст” е още по-скъпа и цената й е 1 милион, предават от 24chasa.bg, цитирайки „България днес“.

Арсенови могат да се похвалят с тузарски автопарк. В който се кипрят освен споменатите зверове и спортно „Ауди А8” и БМВ Х5.

Аудито на Долорес Арсенова Снимка: 24 часа

Овен, че колите на ексминистърката от царското правителство до една са скъпи и бързи всичките са регистрирани с еднакъв номер – 12 12 12. За който се плаща по 7 бона на автомобил.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар