Явор Бахаров и Рая Пеева не са разделени (Вижте колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Явор Бахаров и Рая заедно на море

Явор Бахаров и Рая Пеева опровергаха слуховете за раздяла. Преди няколко дни тръгнаха слухове, че двамата са разделени. Явор отпразнува своя рожден ден далеч от своята половинка и това стана една от причините да се твърди, че Рая и Явор са се разделили и сватба няма да има, пише dir.bg.

Според твърденията, Бахаров полял своя 33-ти рожден ден в изцяло мъжка компания в Колумбия. С него в Латинска Америка бил и най-добрият му приятел и колега Бойко Кръстанов, но звездата от „Скъпи наследници“ не била сред присъстващите. Това отприщи неверните слухове за раздялата между Рая и Явор. Твърдеше се още, че актрисата дори не е поздравила своята половинка по случай личния му празник.

Рая и Явор обаче, опровергаха тези слухове без думи, а само с няколко кадъра от морето в социалната мрежа Инстаграм. На снимките по нищо не личи да е имало някакъв проблем между тях, напротив, те изглеждат истински щастливи и още по-влюбени. Очевидно, вълшебната приказка за двойката продължава.

Явор и Рая са заедно от близо две години. Двамата вече си свиха семейно гнездо. Почитателите на двойката очакват те скоро да предприемат следващата крачка в своята връзка, а именно да се врекат във вечна любов един на друг официално.

А причината за временната раздяла на двамата влюбени са били най-вероятно служебните ангажименти на Явор.

Сега двойката се радва на лятната си почивка на морето и няма никакво намерение да се разделя. Рая и Явор се наслаждават на хубавото време и слънчевите лъчи край басейна и хващат тен, напук на техните недоброжелатели, които ги разделиха.

Явор Бахаров и Рая опровергаха слуховете за раздяла сн. Инстаграм

Явор Бахаров и Рая опровергаха слуховете за раздяла сн. Инстаграм

Двойката е предпочела българското Черноморие, за да се отдаде на пълен релакс, преди да се завърне към служебните си ангажименти.

Вълшебната приказка между Явор и Рая продължава, напук на техните недоброжелатели сн. Инстаграм

Вълшебната приказка между Явор и Рая продължава, напук на недоброжелатели им сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар