Сестрата на Меган Маркъл се извини за обидите: Надявам се да се разберем с добро!

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл рязко смени курса, извини й се за обидите

След като си призна, че взима пари на гърба на известната си по-малка сестра, сестрата на Меган Маркъл — Саманта, смени тона. „Надявам се, че с баща ми ще намерят път един към друг и ще се разберат. Просто, когато едни канали за общуване са затворени, се налага да търсиш други“, допълни тя.

Саманта добави, че съжалява, че е упрекнала Меган за състоянието на баща им. „Извинявам й се. Просто бях прекалено емоционална, той страдаше“, допълни тя. Каката на херцогинята даде да се разбере обаче, че няма да се извини за подигравките към кралското семейство, нито за обидите по адрес на Хари. А още по-малко, че е намесила смъртта на майка му, в семейните им драми.

„Всяко семейство си има проблеми. Ние също. И не виждам причина да мълча за това. Не се срамувам, че печеля на гърба на сестра си, не виждам нищо срамно или неетично“, казва още тя.

Саманта дава интервюта на килограм, а освен това пише и книга за детството на Мегат. С което окончателно си съсипа отношенията с херцогинята на Съсекс.

Говори се обаче, че Меган смята да сложи край на постоянните интервюта и да спре с набезите на Саманта. Бившата актриса планира пътуване до Америка, където да се изясни веднъж завинаги с любящите си роднини. Нейни приятели споделят, че тя е говорила и с майка си, която напълно я подкрепила в решението й да се изправи пред останалите от фамилията.

Меган Маркъл скоро ще се изясни със сестра си сн. Instagram

Меган Маркъл скоро ще се изясни със сестра си сн. Instagram

Самата Дориа Регланд живее в Лос Анджелис, работи като йога инструктор и далеч не тъне в разкош, нито търси такъв. И за разлика от останалата част от фамилията не копнее за пари и слава. Само тя бе поканена да присъства и на сватбата на Меган. Особено след като бащата на актрисата избяга от срам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар