Светлана и Християн Гущеров искат първото им дете да е момче! Преглеждания: 5530

Светлана Василева и Християн Гущеров искат да имат момченце
0
Оценете този post

Светлана и Християн Гущеров признаха, че искат да си имат първо момченце!

Светлана и Християн Гущеров се похвалиха със сватбените си снимки. Те показаха най-интересните моменти от венчавката си единствено пред списание „LOVE Style“.

Гущеров
Светлана Василева и Християн Гущеров искат да имат момченце

В интервю младоженците разказаха най-вълнуващите моменти от сватбената церемония. Влюбените сключиха първо граждански брак на 1 юли.

Това те направиха пред кумовете си и най-близките си роднини и приятели. На 12-ти юли, когато милионерският син навъпрши 30 години те събраха на пищно тържество стотина гости в столичен хотел.

Двойката се е подготвяла за тържеството месец и половина, а роклята на булката била готова за два.

„Винаги съм знаела с каква рокля искам да бъда на моята сватба. Обясних на Борче Ристовски какво искам и след два часа той ми изпрати скица.

Всъщност това са два тоалета в един и долната част от тюл се маха. Роклята беше готова ден преди сватбата.”, призна Светлана Василева, вече Гущерова, пред списание LOVE style.

На сватбата на плеймейтката и милионера били спазени всички български традиции за венчавката. Булката ритнала менчето с водата и китката в него.

От този ритуал станало ясно, че първото им дете ще е момиченце. Това обаче не съвпада с тяхното желание. Защото младото семейство иска да има момче.

„Много сме щастливи с Християн и си пожелаваме да остареем заедно и да имаме три деца. Не очаквах, че един подпис може да промени нещо, но съм се лъгала. Вече като омъжена жена се чувствам много по-отговорна и зряла”, сподели булката.

За първият си танц като семейство двамата избрали песента Love Me Like You Do от скандалната лента „50 нюанса сиво”. Понеже това бил първият филм, който двамата гледали като гаджета.Те спазили ритуала и с чупене на питката.

По-голямото парче попаднало в ръцете на Християн Гущеров. От което станало ясно, че той ще командва в къщи. Но по време на подписване на гражданскияа брак Светлана Василева успяла да го настъпи.

Единственото, което не спазили било да не спят заедно преди сватбената церемония. Те останали заедно, както винаги досега. Заради което нямали и първа брачна нощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.