Честито: Стефан Рядков омъжи щерка си Мира!

Честито: Стефан Рядков омъжи щерка си Мира!
5 (100%) 1 vote

Щерката на актьора Стефан Рядков се омъжи, Мира е прекрасна булка!

Комикът Стефан Рядков омъжи дъщеря си. Мира Рядкова каза заветното „да”. Тя се врече във вярност на мистериозен господин. Той страни от прожекторите вече дълги години. Първи за щастливото събитие се похвали братът на булката Михаил Рядков.

Стефан Рядков

Щерката на Стефан Рядков се омъжи за любимия си

По-малкият син на актьора, който също следва актьорско майсторство, получи правото да публикува снимката с булката на личния си профил в социалната мрежа.

Други снимки от събитието не се качиха. Въпреки това под съобщението за радостното събитие заваляха честитки за младото семейство.

Сватбеното тържество се проведе в тесен семеен кръг.Фамозното празненство бе извършено тайно заради желанието на младоженците. Щерката на комика помоли гостите си да не пускат фотоси от сватбата. Защото се очаква официалната фотосесия, направена от професионалисти.

Чак тогава ще стане ясно кой е съпруга на Мила Рядкова. Дъщерята на комика е полиглот и бизнесдама. Близки до семейството описват младоженеца като млад левент със сериозен бизнес. Какъв точно и кой е той предстои да стане ясно много скоро.

Зетят обаче се ползва с любовта на тъста си. Той е на седмото небе от щастие, разкриват сватбарите. В тържествената реч на церемонията Стефан Рядков заявил, че вече с нетърпение очаква първото си внуче. И се надявал то да носи неговото име.

Партите по случай бракосъчетанието се проведе в покрайнините на столицата.

Младите се сгодиха през февруари. Подготовката за сватбата е продължила половин година. През това време Мила не е спряла да купонясва в последните месеци от моминския си живот.

Дъщерята на Рядков е придружавана неизменно от майка си Венера, баща си и брат си Михаил. Рядкови не се притесняват да ходят с децата на дискотека, тъй като са изключително сплотени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар