Този ли е новото гадже на Райна?!

Този ли е новото гадже на Райна?!
5 (100%) 1 vote

Райна показа някакъв непознат здравеняк, той ли е гаджето й?!

Пайнерката Райна за първи път показа гаджето си. Поп фолк певицата дълго време пазеше личния си живот. След като се раздели с колегата си Коцето, на „македонското девойче” не му провървя в любовта. Името на гласовитката от Сандански бе свързвано с различни мъже.

Райна

Този ли е новият приятел на пайнерката Райна?!

Последните й тръпки бяха двама танцьори. Изглежда Райна си пада по мъже с такава професия, още повече, че и тя се увлича много по чупките на дансинга.

Дори се заговори, че при последния й вояж, продължил месец в Куба единият от танцьорите я придружил там. В тази страна Райна изучаваше испански език. После се отдаде на самоусъвършенстване. Завърши висшето си образование и не спира да обикаля света.

Райна никога не е показвала мъжете до себе си, но сега наруши сама това свое неписано правило. Тя качи доста пикантна снимка в социалната мрежа. На нея тя е с мускулест мачо, а двамата се разхлаждат в басейн. Здравенякът е плътно до фолкаджийката, като не спира да я следи с поглед.

Последователите на мрежата веднага проявиха любопитство. Те запитаха любимката си дали това е новата й тръпка. Но не получиха никакъв отговор.

Други подозират, че мъжът до нея е просто добър приятел. Но мълчанието на поп фолк певицата породи съмнение. Вероятно най-после Пилето на чалгата е събрала смелост да покаже мъжа до себе си.

Феновете й стискат палци и пожелават певицата най-после да е открила голямата си любов. Въпреки че преди време Райна сподели, че не желае семейство и деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар