Николай Бареков: С поправката „Домучсиев“ се крадат 60 милиона в полза на един олигарх! (виж тук)

Николай Бареков: С поправката „Домучсиев“ се крадат 60 милиона в полза на един олигарх! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков следи политическата обстановка у нас и от Щатите!

Николай Бареков не спира да следи политическата обстановка у нас, въпреки че се намира зад океана. Тези дни той бе на работно посещение в Америка и се срещна лично с екипа на президента Доналд Тръмп.

Николай Бареков

Николай Бареков се нахвърли върху Патриотите и ГЕРБ за безумния закон „Домусчиев“

На тръгване от страната на неограничените възможности, Бареков не пропусна да покаже, че е в час със събитията у нас. И излезе с категоричен пост относно скандала със закона „Домучсиев“. Закон, върху който днес президента Румен Радев наложи вето:

„ПатрЕотите внасят лобистки закон, известен като “поправката Домусчиев”. С тази поправка се крадат 60 милиона лева от бюджета в полза на един олигарх.

Вместо за майките и за децата, парите отиват за кефа на бразилците на ФК Лудогорец. ГЕРБ, ДПС и олигархът Марешки гласуват закона на ПатрЕотите. БСП мълчи гузно и осигурява комфорт и кворум като изчезва от залата.

Днес ПатрЕотите, чийто голи задници на интересчии лъснаха, са разцепени, изпокарани и си прехвърлят топката един на друг КОЙ е по-голям крадец и КОЙ е по-голяма подлога на ДПС, ГЕРБ и задкулисието, което всъщност управлява.

Как се нарича това? Според мен кочина не е най-точната дума“, написа Николай Бареков в профила си в социалната мрежа преди часове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар