Йоко Захариев: Щом в новините се смеят на обири, докъде я докарахме?! (още подробности)

Йоко Захариев: Щом в новините се смеят на обири, докъде я докарахме?! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Йоко Захариев е възмутена от усмивките, с които е съобщена новината за обира у Мира Добрева!

Певицата Йоана Захариева, по-известна просто като Йоко Захариев, се възмути в социалната мрежа. Тя не скри гнева си от новините на Нова телевизия и особено от водещите, които съобщават престъпления с… усмивка. В случая цитира обира у водещата на БНТ Мира Добрева:

Йоко Захариев

Певицата Йоко Захариев е бясна от отношението на водещите на новините по Нова ТВ

„След като обявиха новината за обир по време на сън в дома на популярна тв водеща, новинарите от НОВА с усмивка ни пожелаха „спокойна нощ “ и развеселено продължиха своя диалог на финалните надписи…

И в крайна сметка разбрахме … колко е приятно да попаднеш в тази ситуация и как с настроение ще го обявяват в късните новини. Наздраве българи!“, написа Йоко Захариев.

Неин виртуален приятел пък обясни как крадците са се изхитрили напоследък и използват упойващ газ при обирите. И това далеч не са единични случаи.

„Този тъпанар шефа на полицията, вика няма индикация това да е последното при обирите, било единичен случай. Аз специално имам 5,6 човека приятели, които ги обраха по този начин, а използват някакъв спрей(газ).

Даже и кучетата на сутринта като се събудят и те им е много зле, а на хората действа с главоболие!“, разказа приятелят на певицата под поста й.

„Ма разбира се, нека си бръмчат крадците… На никой не му пука… Щом и в новините се смеят на подобни вести“, възмутена е Йоко Захариев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар