Сестрата на Меган Маркъл призна: Да, използвам я, нали затова е известна! (Вижте как)

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл ще участва в риалити формат

Сестрата на Меган Маркъл призна,че се възползва от статута на сестра си. Тя сподели още, че обмисля и предложението да участва в риалити формат. Саманта Маркъл даде специално интервю пред „Добро утро, Великобритания“, за да изясни какви са отношенията между нея и херцогинята на Съсекс.

В интервюто сестрата на Меган не отрече, че се възползва от статута на сестра си. Тя потвърди също, че ще вземе участие в британския „Биг Брадър“ за знаменитости, пише edna.bg. „Не мисля, че има нещо лошо в това. Не е неуважително, нито вредящо“, каза Саманта Маркъл пред водещите на сутрешния блок.

Сестрата на Меган не вижда нищо лошо и в това, че семейството на херцогинята дава интервюта по телевизията и получава пари за това. „Да си го признаем, на всеки му се налага да оцелее, светът се върти около парите, така че ако искате да наречете това изкарване на пари на гърба на някого, няма проблем“, заяви Саманта. „Но никой не би отказал пари, за да говори за кралското семейство. Когато някой каже: „Не бива да приемаш пари, трябва да откажеш заплащане“, тогава например кажете на шефа си да не ви плаща, когато ме интервюирате, защото това също е изкарване на пари на нечий гръб“, разсъждава сестрата на Меган Маркъл.

Влошени отношения

Според Саманта, причината за влошените отношения между херцогинята на Съсекс и баща й, са медиите. Тя се надява Меган и Томас Маркъл да преодолеят това. Саманта вярва, че  херцогинята на Съсекс ще предприеме първата крачка към подобряванията на отношенията с баща им.

Сестрата на Меган оправдава поведението на баща им. Според нея, единственият начин за общуване между Меган и Томас Маркъл, са медиите.

Саманта призна, че в известна степен съжалява за обвиненията, които отправи в Туитър към сестра си. В мрежата сестрата на херцогинята я обвини, че ако се случи нещо с баща им, тя ще е виновна за това.

Сестрата на Меган Маркъл призна, че се възползва от статута й сн. Туитър

Сестрата на Меган Маркъл призна, че се възползва от статута й сн. Туитър

„Почувствах, че ако нещо се случи с него и той си отиде, то никой от нас не би могъл да се примири с факта, че той умира нещастен и без да получи помирение. Сърцето ми вярва, че тя би искала същото“, каза още Саманта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар