Синът на Лепа Брена направи разтърсващи разкрития

Синът на Лепа Брена направи разтърсващи разкрития
2 (40%) 2 votes

Той подчерта, че е получил подкрепата на родителите си

Синът на Лепа Брена – певецът Стефан Живойнович направи разтърсващи разкрития.

Наследникът на голямата сръбска певица Лепа Брена сподели, че от половин година насам се е изнесъл от жилището на родителите си. Припомняме, че до неотдавна той живееше в къщата на звездата, заедно с брат си.

В крайна сметка обаче Стефан решил, че след като вече е на 26 години, е време да поеме съдбата си в свои ръце. Той споделил с родителите си намерението да се изнесе от дома им. За негова изненада дори срещнал подкрепата им.

Лепа Брена

Той подчерта, че е получил подкрепата на родителите си

Към днешна дата синът на Лепа Брена живее в самостоятелен апартамент, който е купил на кредит. Горд е със себе си поради факта, че се справя сам с покриването на вноските по заема.

В същото време стана ясно, че Лепа Брена направо е позлатила сина си Филип Живойнович, който неотдавна сключи брак.
Припомняме, че Филип и Александра се врекоха във вечна вярност на 21 юни. Всичко на сватбеното тържество бе планирано до най-малката подробност, а всяка крачка на младоженците бе следена под лупа от сръбските медии.

Няма никакво съмнение, че Лепа Брена и нейният съпруг Бобан успяха да засенчат дори и кралската сватба на Меган Маркъл и принц Хари с това, което направиха за сина си.
Казано с други думи те успяха да сътворят истинска приказка за двамата влюбени. Цялата тази приказка обаче коства на певицата сумата от над 400 хиляди евро.

Оказва се обаче, че тази сума е нищо в сравнение с подаръците, които са получили за венчавката си Александра и Филип, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар