Корина Шумахер купува имение в Майорка (Местят Михаел Шумахер в Испания?)

Корина Шумахер купува имение в Майорка (Местят Михаел Шумахер в Испания?)
5 (100%) 1 vote

Корина Шумахер с неочаквана покупка, взе си имение в Майорка

Корина Шумахер, съпруга на световния шампион по автомобилизъм Михаел Шумахер, е купила вила на остров Майорка за близо 30 милиона евро. Красивата съпруга на спортиста е купила вилата от президента на „Реал Мадрид“, съобщава германския вестник „Билд“.

Последните години Корина и Михаел Шумахер живеят в частно ранчо край Лозана. Двойката се установи в Швейцария след трагичния инцидент във френските Алпи през декември 2013 година.

Корина досега разпродаваше голяма част от семейната собственост, за да може да плаща за изключително скъпото лечение на съпруга си. Новини за състоянието му няма, макар негови колеги и близки приятели от време на време да го посещават.

Говорителката на семейство Шумахер — Сабине Кем, заяви, че възстановяването или каквито и да е новини за състоянието на Шумахер, си остават частен семеен въпрос и няма да бъдат коментирани. Единственото, което се знае, е, че са наети най-добрите специалисти и рехабилитатори, за да се грижат за него.

Семейство Шумахер имаше вила на Майорка, която редовно използваха преди инцидента. След трагедията обаче, Корина предпочете да я продаде. По всяка вероятност новото имение ще се използва като ваканционен дом. В публичното пространство обаче се спекулира, че е възможно семейството да премести пилота в Испания, за да продължи лечението му.

Огромната вила е върху площ от близо 100 декара, има площадка за кацане на хеликоптер, два плувни басейна, къща за гости, градина, частен път и уникална гледка към морето. Имотът е изолиран спрямо останалите имения, но има бърза връзка с централната част на курорта и лесно може да се осигури достъп до континента, посредством частния хеликоптер.

Корина  Шумахер купува имение в Майорка сн. Flickr Show EXIF

Корина Шумахер купува имение в Майорка сн. Flickr Show EXIF

Имението бе собственост на президента на „Реал Мадрид“ Флорентино Перес повече от 20 години. След смъртта на съпругата му обаче, той предпочете да го продаде и го пусна на пазара. Семейство Шумахер не са коментирали плановете си за имота.

Вилата се намира в най-красивата част на острова, сн. maxpixel.net

Вилата се намира в най-красивата част на острова под планината, сн. maxpixel.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар