Диляна Попова сама се грижи за Борил: Асен Блатечки вдигна ръце?!

Гласувайте за статията

Асен Блатечки май абдикира от ролята си на баща на Борил, Диляна Попова го гледа сама?!

Асен Блатечки напълно забрави за сина си Борил. Той не се интересувал много-много от наследника си от мъжки пол, който му роди моделката Диляна Попова. Красавицата от Гулянци вече цял месец е на почивка с 4-годишния си син по родните плажове.

Диляна Попова

Диляна Попова не иска и да чува повече за Асен Блатечки

А таткото нехаел и не се интересувал от детето си, шушукат из столицата. Още като се родил той подписал декларация, че детето му може да пътува където иска по света с майка му.

Синеоката хубавица се възползвала от това съгласие и води сина си на ваканции в страната и в чужбина.

Актьорът обаче не само не се интересува от сина си, но дори не вдига телефона да разбере как е той. Звездата на „Стъклен дом” дори не се появил на последния личен празник на детето си. Асен Блатечки виждал Борил веднъж на два-три месеца.

В свое интервю преди време попова каза, че отношенията й с Асен Блатечки са силно влошени. Манекенката дори отказала да комуникира с него.

Припомняме, че звездата остави Диляна Попова остави майката на сина си с бебе на ръце. Палавникът побърза да се върне след това при първата си съпруга Катерина. Въпреки позора, който й нанесе режисьорката го прие, защото от нея той има пораснала дъщеря Кати.

След тази постъпка отношенията му с Диляна Попова бяха на талази-ту се подобряваха, ту се влошаваха. С днешна дата актьорът и моделката дори не си говорили, доверяват близки до двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар