Наталия Гуркова разпродава бижутата си. Светските клюкари шушукяат, че едно от най-богатите семейства отново е застигнато от финансова криза. Или сочат друга причина и тя е, че красавицата иска да вкара малко свежи пари в сметката си. [caption id="attachment_560765" align="aligncenter" width="300"]Наталия Гуркова Наталия Гуркова продава скъпите си бижута[/caption] Каквато и да е тя обаче Наталия Гуеркова е подела мащабна акция, за да разпродаде бижутата си. Преди години миската завъртя бизнес с търговия на диаманти от Южна Африка и изглежда е запазила доста камъни от това време. Те стоят в личната й колекция, но сега чаровницата иска да се отърве от тях на добра цена. Все още не е ясно защо постъпва по този начин. Мнозина обвиняват за това мъжа й-сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Финансистът сбъркал с инвестициите и това погълнало голяма часот от милионите му. Вкарал финанси в инвестиицонни фондове, но те загубили ликвидност. Голяма част от средствата му били в дългосрочни активи-дома му в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на съпругата му. И това го спасило от тотален фалит.

„Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия. И с това показва, че иска да продаде колекцията си.

Една продажба би се отразила добре на семейния бюджет. Според експерти по камъните някои от тях могат да достигнат цена и над 250 000 евро. Други, от по-малките стрували между 50-60 000 лева. Засега миската не се тревожи осолено. Защото не спира да пуска снимки от луксозните си екскурзии с мъжа си. Двамата обиколиха тузарските курорти в Хърватска, Черна гора и Монте Карло. И са непрекъснато ппрегърнати, въпреки сътресенията помежду си.Дали обаче идилията им ще продължи дълго, коментират столични зевзеци.