Иво Танев вбесен: Давате ли си сметка колко сте зависими?! (виж тук)

Иво Танев вбесен: Давате ли си сметка колко сте зависими?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Иво Танев изригна сред масовата истерия от липсата на връзка на Виваком днес!

Масова истерия породи влошената комуникация на Виваком днес. Макар да беше само за около час-час и нещо, потребителите изпаднаха в ужас. А Иво Танев не издържа и ги навря в миша дупка с поста си. Пуснат преди минути, той събра и продължава да събира огромно количество лайкове.

Иво Танев

На шоумена Иво Танев не му пука дали ще има интернет и телефон

„Имало проблем с ВИВАКОМ и доста хора изпадат в стрес! Вие давате ли си сметка, колко сте зависими от телефони, интернет, комуникации и всякакви безумни джаджи?

Давате ли си сметка, че тяхната липса е в състояние да доведе до срив повечето хора в днешния свят? Аз си давам сметка и по тази причина не ми пука нито от липсата на интернет, нито от липсата на телефон, компютър, телевизор……. и т.н.

Мога без нито едно от тези боклуци, но не мога без някои хора! Не мога, без истинска и чиста природа. Липсата на технически боклуци не ме плаши, ама никак. Това е проблем на жалкия модерен свят.

Ако хората са по-смирени и по-мъдри, за сметка на техническото си оборудване, ще посрещат такива проблеми, които са абсолютно нормални, с усмивка! Ще се се насладят на времето без комуникации, като го използват не да се оплакват и жалват, как им се е скапал целия ден, а да си контактуват човешки помежду си, да се опознават и уважават.

Да излязат на въздух, да дишат дълбоко и да изпитат благодарност от тези подарени мигове, далеч от модерните високи технологии, които всъщност ни унищожават. Но това последното, много малко хора го осъзнават“, написа Иво Танев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар