Богомил Бонев изригна: Фандъкова да кандидатства за кмет на Ню Йорк! (още подробности)

Богомил Бонев изригна: Фандъкова да кандидатства за кмет на Ню Йорк! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Богомил Бонев не цепи басма и изказва мнението си на висок глас!

Бившият политик и мъж на Нона Йотова – Богомил Бонев не спира да следи и коментира актуалната социална и политическа реалност в страната. Знаем, че от години той изказва мнението си на висок глас и без да му пука от нищо.

Богомил Бонев

Богомил Бонев скочи в мрежата след новата наредба в столицата

Този път засегна новата наредба в столицата, която предвижда глоба за всеки шофьор, позволил си да даде пари на миячите на коли по кръстовищата. Ето какво смята Бонев, предаваме го без редакторска намеса:

„Наредбата за обществения ред в София, която предвижда глоби за шофьорите, които платят на рекетьрите по кръстовищата за принудителното миене на стъклата на автомобилите, изнасили стратегията за „Отворения прозорец“ и „Нулева толерантност“ на Рудолф Джулиани.

Циганите-чистофайници нападат беззащитни шофьори, та да им зацапат стъклата и да искат пари. Особено често жертвите са жени. И жените, само за да не им плюят по стъклата, дават по нещо. Това е конструкцията на рекета.

Но тъпакът, формулирал в наредбата жертвата на рекет да се глобява, откъде да знае каква е била стратегията на Джулиани, направила Ню Йорк един по-спокоен град.

Работа на полицията е да гони мърлячите по кръстовищата. Това е стратегията, да не се оставя отворен прозорецът. Води се дребно правонарушение, но си е насилие.

Беше голям зор преди време да убедя полицаите, че това им е важно задължение. Да се грижат за спокойствието на хората по кръстовищата, нападнати от мърльовци с кофи. Не успях много.

Сега Фандъкова може да кандидатства с новата идея, да глобява жертвите на рекет, за кмет на Ню Йорк „, заяви Богомил Бонев в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар