Наталия Гуркова разпродава бижута за половин милион Преглеждания: 1155

Наталия Гуркова носи скъпи бижута
0
Наталия Гуркова носи скъпи бижута
Миската Наталия Гуркова предлага пръстен със скъпоценни камъни в интернет

Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, след като бившата миска Наталия Гуркова е започнала мащабна акция по продажба на бижутата си – пише в. „Уикенд“. Преди години красавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и изглежда от този период е запазила доста камъни, които днес стоят в личната й колекция. Сега брюнетката се опитва да се отърве от тях на добра цена, но все още не е ясно каква е причината за това – отбелязва изданието.

Преди време столични клюкари доста одумваха Наталия Гуркова, че е закъсала да пари. Обвиняваха за това съпруга й – сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Финансистът рязко сбъркал с инвестициите и това почти погълнало милионите му. Вкарал пари в инвестиционни фондове, но те рязко загубили ликвидност. За щастие, голяма част от тях били в дългосрочни активи – дома му в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на жена му.

„Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения“ – пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия Гуркова и с това показа, че се готви да разпродаде колекцията си на подходяща цена.
Според започнати със стойността на камъните някои от тях могат да достигнат цена от над 250 хиляди евро. По-скромните пък възлизали на 50-60 хиляди лева.

Оценете този post

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.