Григор Димитров и Никол се заиграха с… (горещо фото)

Гласувайте за статията

Двойката доста се разгорещи на яхта

Топ тенисиста на България – Григор Димитров и Никол Шерцингер се заиграха.

Това се случи по време на романтична ваканция край Сен Тропе.

Григор Димитров и американската изпълнителка Никол Шерцингер бяха изловени от папараци да палуват на яхта край френския курорт Сен Тропе. Двамата си бяха осигурили романтична ваканция, за която мнозина биха им завидели.

Григор Димитров

Двойката доста се разгорещи на яхта

40-годишната Никол Шерцингер демонстрира апетитните си форми. Певицата бе пременена в бял бански костюм. Направените снимки, които мнозина от представителите на силния пол определят като „горещи“ пък показаха как двамата се заиграват.

Очевидно Григор Димитров и американската му приятелка бяха решили да охладят страстите. Двойката направи това с помощта на… маркуч, отбелязва Блиц.

По всичко личи, че на този етап Григор Димитров и Никол Шерцингер нямат никакво намерение да минават под венчило. Двамата се наслаждават на романтичните изживявания и на малкото моменти, в които наистина могат да се отпуснат и да бъдат заедно.

За никого от почитателите им не е тайна, че заради множеството си ангажименти, българският тенисист и американската изпълнителка рядко имат възможността да са заедно.
Дали все пак в крайна сметка Григор Димитров ще се реши да мине под венчило с Никол Щерингер, предстои тепърва да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар