Синоптикът Анастасия Стойчева направи стряскаща прогноза за времето

Гласувайте за статията

Нестабилната метеорологична обстановка ще продължи и през август

Прогнозата за времето, която направи синоптикът Анастасия Стойчева, е повече от стряскаща.

През почивните дни температурите бяха доста високи, но за съжаление няма да можем да се радваме на такова време и занапред. Според прогнозата на синоптика Анастасия Стойчева, седмицата, която стартира ще е доста по-различна.

Причината за новата порция проливни дъждове, е неустойчивата въздушна маса. Именно тя ще е главният виновник за краткотрайните, но пък за сметка на това проливни дъждове. Най-големи количества дъжд се очаква да паднат във вторник.

Анастасия Стойчева

Нестабилната метеорологична обстановка ще продължи и през август

Анастасия Стойчева посочи, че за разлика от тази година, лятото на 2012 пък, е било необичайно горещо. Истината е, че подобно лято не се случва за пръв път. Почти същото е било положението и през 2014 година, когато температурите са били по-ниски от обичайните, посочи още синоптикът от БАН.

Това лято наподобява до голяма степен времето през 2014 година, категорична бе Анастасия Стойчева. Само до този момент количеството дъжд, което се е изсипало над столицата, е надхвърлило климатичните норми. И това не е всичко, а тепърва се очакват още и то доста сериозни количества дъжд.

Причината за новата порция дъждове е циклон, който през цялата седмица ще развива купесто-дъждовна облачност. Във вторник валежите ще са почти повсеместни. Най-лошото е, че нестабилната метеорологична обстановка ще продължи и през август или поне до 10-ти, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар