Мира Добрева проговори за преживения кошмар

Гласувайте за статията

Журналистката се появи в ефир с торбички на очите заради тази случка

Мира Добрева изплака пред камерите на Нова тв и сподели за преживения кошмар.

Оказва се, че това не е първият път, в който Мира Добрева преживява такова нещо. Самата тя сподели, че вече е обирана пет пъти и призна, че вече не само тя, а и детето й се страхува от подобни случки.

Последният обир е станал в новия комплекс, в който тя живее заедно с детето си – столичния квартал „Изток“.

Мира Добрева

Журналистката се появи в ефир с торбички на очите заради тази случка

Ето какво разказа Мира Добрева:

„Това, което се случи, се случва на много български семейства и е процес, който по някакъв начин трябва да бъде спрян. Затова точно реших и да говоря. През прозореца, докато спим с детето ми сами във вкъщи, за 4-и пореден път и за първи откакто сме в този дом, прониква, необезпокояван от десетките видео камери и от СОТ-а, един весел симпатяга – крадец. Необезпокоявано взима неща – две чанти и прескача отново, връщайки се на терасата. Разглежда очевидно на спокойствие съдържанието на чантите. След предишните обири не държа повече от 50 лева в портфейла си обаче. Оставил е нещата на терасата на съседите. Не сме чули нищо и не усетих чуждо присъствие. Тази нощ принципно не спах добре, но не съм усетила нищо.

И преди Жорко много ме е разпитвал. При един от предишните обири се прибрахме и видяхме погром. Децата имат силно развито чувство, защото той явно е усещал нещо, защото много подробно ме разпитваше. Искаше да му обещая, че никой няма да влезе. Уви, нищо не може да ги спре крадците. Аз какво да кажа на аудиторията? Сложете си СОТ, охрана и видеонаблюдение ли? Работете здраво и упорито, за да си осигурите всичко това? Гаранция обаче очевидно няма. Уважения към полицията и държавата, но трябва да се вземат спешни мерки. Да, този път са откраднати малко пари, но можеше да са повече. Не бях пуснала СОТ-а на прозорците, защото е топло, отворих ги. Освен това имаме много камери и бях спокойна. Не знаеш, ако се събудиш в този момент, когато има крадец в дома ти, дали той няма да те види и дали ще оцелееш. Той може да е наркоман или убиец и да те нарани. Този път се замислих дали има смисъл да подавам жалба. Тази търпимост, до която ни карат да стигаме, вече е страшна. В събота искахме да тренираме, да караме колела на Витоша, но всичко пропадна. Ние се занимавахме с крадците, а те не се занимават с нас. Те си почиват някъде с нашите пари“, раздразнено заяви журналистката.

След това се обърна към крадеца, който според думите й е много нагъл, защото дори не е сложил маска, за да скрие лицето си: „От къде си сигурен, симпатяга, че нищо няма да ти се случи?“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар