Майли Сайръс няма да се омъжва (Окончателно се разделиха с Лиъм Хемсуърт?)

Гласувайте за статията

Майли Сайръс отмнени сватбата с Лиъм Хемсуърт

Майли Сайръс няма да се омъжва. Певицата и годеникът й за пореден път са отменили сватбата си. Инициативата този път дошла от 25-годишната Майли, която осъзнала, че не е готова да създаде семейство и да има деца на този етап от живота си, пише kanal5.com.mk. „Тя постоянно отлагаше брака и децата, а той много искаше семейство. Все се караха и накрая се разделиха“, казва източник близък до двойката пред списание „ОК! Австралия“.

Майли и Лиъм са заедно от 2010-та година. Две години по-късно двамата се сгодиха. През тези няколко години Майли и Лиъм многократно се събираха и разделяха.

Миналата година в свое интервю скандалната певица за първи път говори за отношения им с Лиъм. Тогава Майли сподели, че откакто е срещнала Хемсуърт много се е променила. Преди това Сайръс нямаше нищо против да изтанцува еротичен танц на сцената пред многомилионната аудитория. Певицата не криеше и пристрастеността си към наркотичните вещества.

Откакто е срещнала Лиъм Майли казва, че е осъзнала нуждата от промяна в поведението си и иска да покаже, че вече е много по-добра. „Аз вече не пуша три седмици, не вземам наркотици, не пия алкохол. Сега съм напълно чиста! Искам именно това!“, сподели певицата миналата година.

Пред последните седмици отново върлуват слухове за тяхната раздяла. Според анонимен източник Сайръс и Хемсуърт този път окончателно са се разделили и сватба няма да има. А причината за това е, че певицата все още не е готова да стане майка.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт окончателно се разделиха? сн. Фейсбук

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт окончателно се разделиха? сн. Фейсбук

Оказва се, че в пуснатите слухове за раздяла няма нищо вярно и Майли и Лиъм са все още заедно. Това показва видео пуснато от Хемсуърт в социалната мрежа Инстаграм с годеницата му. Въпреки всички препятствия през години двойката засега е успяла да закрепи отношенията помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар