Братът на Меган Маркъл я злепоставя пред кралицата (Вижте какво писмо написа на монарха)

Гласувайте за статията

Братът на Меган Маркъл с писмо да кралицата, семейството на херцогинята я позори пред Елизабет II

Братът на Меган Маркъл е като вълк в овча кожа. Доведеният й роднина пише писма на кралицата. В които уж е загрижен на сестра си. Но всъщност я позори.

Снимка: Инстаграм

Томас Маркъл собственоръчно е предупредил Елизабет II да внимава със снаха си защото може да я сполети нещастната съдба на Даяна. Ако не успее да се адаптира към живота в двореца.

Медиите съобщават, че писмото, с което той уж иска да защити сестра си е с много емоционален тон. С който предупреждава, че е малко вероятно Меган да се привърже към новото си семейство. А това може да се окажа трагично за нея.

Томас Маркъл пише, че тя винаги е мечтала да бъде като принцеса Даяна. Би било много жалко да види как мечтите й се разпадат, ако тя не успее да се приспособи към новата си роля. И недай си боже да бъде принудена да напусне кралското семейство.

Загриженият роднина смята, че сестра му може да загине като майката на Хари и Уилям. Която загуби живота си в катастрофа. Но според слуховете е била убита от кралицата и принц Чарлз, които са участвали в заговор.

В заключение братът призовава Елизабет II да го приеме и да разговаря с него. А той ще й обясни някои неща свързани с херцогинята на Съсекс.

Тези,които познават семейство Маркъл и брата твърдят, че той е въодушевен от факта да злепоставя сестра си и да я осмива. Изпитвайки удоволствие от факта, че може да постави кралското семейство в неловка ситуация, предават от plusinfo.mk.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар