Митака от „София ден и нощ“ атакува Холивуд

Митака поддържа перфектно тяло
0

Митака поддържа перфектно тяло
Кристиян се подготвя и за НАТФИЗ

Кристиян Кирилов, изиграл Митака в „София ден и нощ“ се пробва да пробие в киното – доверяват пред „Уикенд“ негови близки приятели. Мускулестият мачо трескаво търсел контакти с известни актьори и продуценти, които да го лансират на големия екран. Според критиците той имал сериозен потенциал за роли в екшън филмите заради перфектните си физически данни – отбелязва изданието.

Митака се превърна в звездата на култовия сериал и добива все по-голяма популярност в светските среди. За кратко време той успя да събере близо 170 хиляди последователи в Инстаграм. В последното гласуване по Нова тв за Кристиян са дали вота си над 11 хиляди, което счупи рекорда в гласуването за любимите герои в „София ден и нощ“. Според негови колеги след шумното отпразнуване на епизод №500 от първия риалити сериал Кирилов е поискал спешна среща с продуцентите на „Хидалго продакшънс“. Той настоял да му осигурят участие в други проекти на компанията и да му помогнат да вземе роля в някой от филмите, които се снимат в България. Това било условието му да продължи да участва и в следващия сезон на поредицата.

Наскоро Митака бил забелязан в коридорите на НАТФИЗ, където през юли и август се провеждат кандидатстудентски консултации. На тях мераклиите за звездна слава се подготвят за приемните изпити в Театралната академия.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.