Пътешественик във времето: 2Pac е жив, крие се от илюминатите!

Момче твърди, че 2Pac е жив сн. Flickr
0

2Pac е жив?

Момче твърди, че 2Pac е жив. Момче на име Ноа, което споделя, че може да пътува във времето, твърди, че прочутият американски рапър е жив. Според него Тупак Шакур е излъгал за смъртта си.

В YouTube преди известно време се появи видео, на което момче с името Ноа твърди, че пътува през времето. То показва кадри от Лас Вегас от 2120-та година. Сега се появи ново видео на същото момче, пише британското издание „Експрес“. В последното видео, което Ноа публикува в своя собствен канал, той твърди, че идва от 2030-та година. В интервюто направено с момчето то казва, че един от най-популярните американски рапъри 2Pac е излъгал за смъртта си. Според Ноа Тупак се е опитал да избяга от обществото на илюминатите като е инсценирал смъртта си.

Припомняме, че рапърът загина на 13-ти септември 1996-та година на 25 години в Лас Вегас. Причината за смъртта е стрелба.

Ноа казва, че много известни хора лъжат за смъртта си. Той допълва още, че когато е бил в бъдещето е видял 2Pac. Рапърът не бил мъртъв, но бил в критично състояние около година след предполагаемата му смърт. Виновни за изчезването на певеца, според Ноа, са илюминатите. Тайното общество се страхувало да не бъде издадено.

Ноа разказва как през 2030-та година е разговарял с много хора, които са му казали, че Тупак е бил в критично състояние в продължение на няколко месеца след „смъртта“ му. Причината за всичко това била, че другите рапъри били включени в тайното общество на илюминатите. Певците обаче се страхували да не бъдат издадени и простреляли Тупак, след което го обявили за мъртъв. Целта на всичко това била той да бъде далеч от обществото и да не може да ги издаде.

Момче твърди, че 2Pac е жив сн. Flickr
Момче твърди, че 2Pac е жив сн. Flickr

Жив ли е бил Тупак след стрелбата през 1996-та година и виновни ли са илюминатите за изчезването му, можем само да гадаем или пък да се доверим на историята на Ноа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.