Приятели на Меган Маркъл: Тя е ужасена, че баща й я използва така!

Гласувайте за статията

Приятели на Меган Маркъл твърдят, че актрисата е в ужас и няма никакво доверие на баща си

Приятели на Меган Маркъл твърдят, че актрисата е в ужас от отношението на баща си към нея. Херцогинята на Съсекс не смее да му се обади, не защото се срамува от него, а защото се бои, че той ще продаде историята им на пресата.

Томас Маркъл не спря да дава интервюта за живота на дъщеря си, след като повече от два месеца не е говорил с нея. „Тя забрави за мен. А аз няма да спра да говоря за нея, докато не се върне“, заяви той.

Близки до Меган обаче са категорични, че тя няма да му се обади

„Меган е ужасена от отношението му към нея. Той я предаде толкова много пъти. Заигравките му с пресата я ужасяват. Много страда по него и иска да бъде близо до него, да го види, да поговорят, но се страхува, че той ще разкрие всичко за срещите им пред медиите. Не изглежда особено склонна да позволи такова оголване на личния си живот“, твърди още той.

Приятелят на актрисата споделя още, че Меган е безкрайно нещастна заради поведението на баща си. „Тя го обича, но се страхува, че той отново ще я предаде. Единственият човек, на когото може да разчита, е майка й — Дория. Тя я съветва да не обръща внимание на пресата и да продължава живота си“, разкрива още източникът.

Меган Маркъл в ужас от баща си сн. Instagram

Меган Маркъл в ужас от баща си сн. Instagram

Все пак е много вероятно Меган да направи тайно посещение в Америка. Смята се, че актрисата ще замине на първо самостоятелно посещение до Мексико и САЩ, за да се срещне все пак с баща си. Херцогинята се надява разговорът на четири очи да сложи край на гастрола му пред медиите. Но до тогава тя няма да общува с него. Поне докато не получи пълно уверение, че той няма да я предаде на пресата отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар