Елена Йончева се окръгли (Депутатката на шопинг за нови дрехи)

Гласувайте за статията

Елена Йончева напълня, журналистката сменя гардероба и пръска пачки по бутиците

Елена Йончева я налегнаха проблеми в последно време. Освен тези в парламента и чисто лични. Червената депутатка се наля на килограми и дрехите й съвсем й отесняха.

Снимки: Ретро

В парламентарната група на БСП вече се шегуват, че скоро ще застигне по фигура лидерката Корнелия Нинова.

Снимки: Ретро

Години наред ексжурналистката бе пример за подражание с тънката си и стройна визия. Но само след една година в народното събрание от нея няма помен. Фините й черти са се загубили и трудно си намира дрехи затова е решила да обнови целия си гардероб.

Снимки: Ретро

Йончева бе видяна по време на пазаруване в софийски мол. От където след обикаляне на бутиците си купи пълна торба с маркови дрехи. Явно е похарчила сериозна сума тъй като цените не са за простосмъртни.

Елена е от дамите в парламента, която винаги изглежда облечена подходящо. Не е от най-суетните, но винаги е стъкната доста приветливо. Любими са и панталоните. С които не се разделя. Никой не си спомня да я е виждал с пола или рокля.

Снимки; Ретро

Червената депутатка много се притеснявала, че старите й тесни облекла съвсем вадят на показ излишните й килограми. Макар да полага усилия да си върне старата форма мисията се оказва невъзможна.

Нямало никакъв ефект защото през по-голямата част от работното си време или стояла на бюрото или била в колата.

От много ангажименти нямала време да тренира като преди. Всичко, което хапнела й се лепяло от горе. Заради липсата на физическо натоварване и апетитът се повишил. Стресът и умората си казали своето и я въртели в омагьосан кръг, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар