Венета Райкова написа посвещение към Тихомир (Какво е то?)

Венета Райкова написа посвещение към Тихомир (Какво е то?)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова не е забравила Тихомир

Венета Райкова написа посвещение отправено към Тихомир в новата си книга. Водещата качи снимка в социалната мрежа Инстаграм, на която тя и бившият й съпруг са край басейн. На кадъра Тишо носи Венета на ръце. И преди да побързате да сдобрите бившите съпрузи, трябва да подчертаем, че те не са заедно.

По написаното към снимката става ясно, че кадърът е стар. А с него Венета е решила да рекламира новата си книга. „Днес щяхме да празнуваме годишнина от брака! Да, имахме хубав брак!“, пише тя. „И хубав развод! Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме подкрепял и е вярвал в мен, дори когато аз не съм си вярвала!“, допълва Венета. „Затова на първа страница на „Скандал“ ще прочетете посвещението – „На Тихомир, за подкрепата и вярата в мен“, завършва своя пост водещата.

В отговор на коментарите към публикацията Райкова пише, че в книгата й няма нищо за нея и Тихомир. „Но аз съм човек, който помни кой е бил до него, когато е бил горе и когато е бил долу! А и съм му благодарна, че ми е направил това прекрасно дете! Затова днес ще си заведа детето да се почерпим хубаво, защото ако на днешната дата не се бяхме оженили, с баща му и детето нямаше да го има…“, разяснява Райкова на своите фенове в социалната мрежа.

Почитателите подкрепиха Венета за решението й да напише посвещение към Тихомир, защото според тях винаги трябва да помним кой е бил до нас в трудните ни моменти и кой ни е подкрепял, когато сме имали нужда.

Венета Райкова написа посвещение към Тишо в новата си книга сн. Инстаграм

Венета Райкова написа посвещение към Тишо в новата си книга сн. Инстаграм

„Толкова е хубаво, че сте в добри отношения… Страхотен пример за сина ви…“, пише фенка на водещата. Други пък припомнят как са се запознали Венета и Тишо във „ВИП Брадър“ и как всичко в този живот е „Съдба“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар