Семейството на Генка Шикерова разполага със собствена кооперация (Вижте лукса, в който живее репортерката)

Семейството на Генка Шикерова разполага със собствена кооперация (Вижте лукса, в който живее репортерката)
5 (100%) 1 vote

Генка Шикерова се шири на широко

Генка Шикерова и семейството й разполагат със собствена кооперация. Тази седмица тя участва в кулинарното предаване „Черешката на тортата“. Журналистката посрещна гости в дома си в понеделник и показа кулинарните си умения в кухнята. Това, което изуми зрителите обаче, бяха не кулинарните й способности, а лукса, в който живее репортерката на Нова телевизия.

Генка и останалите членове на фамилията й живеят в 3 апартамента, разположени един под друг, в лъскава семейна кооперация, пише „Уикенд“. Репортерката и цялото й семейство обитават първия етаж от кооперацията. Генка живее там с дългогодишния си приятел, от когото има две дъщери – 7-годишната Александра и 4-годишната Кая. Шикерова обаче, няма официално сключен брак с бащата на децата си. Нейният любим мъж така и не й предложил. А Генка държи на традициите и вярва, че мъжете трябва да са тези, които предлагат брак на жената, а не обратното.

Мъжът до Генка обаче имал лош опит със сключването на брак. Неделчо вече имал еди развод и син от предишната си половинка. И се дърпал на репортерката. Близки до семейството разкриват, че Генка се грижела страхотно не само за собствените си деца, но и за детето на мъжа до себе си. Репортерката познавала бившата половинка на любимия си и се разбирала чудесно с нея.

В „Черешката“ журналистката сподели че, е изключително щастлива, че е близко до сестра си и брат си и винаги при нужда може да разчита на тях. На втория етаж от семейната кооперация живее сестрата на Шикерова – Лиляна, а на третия етаж се ширел брат й – Лука.

В „Черешката на тортата“ журналистката показа завидни кулинарни умения, но предпочете да направи това не в своя дом, а в този на сестра си.

Генка Шикерова и семейството й се ширят в собствена кооперация сн. Фейсбук

Генка Шикерова и семейството й се ширят в собствена кооперация сн. Фейсбук

Дали със способностите си в кухнята Генка ще успее да грабне кулинарния плакет в шоуто, предстои да видим утре.

Генка покани гостите си в дома на сестра си сн. ХотАрена

Генка покани гостите си в дома на сестра си сн. ХотАрена

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар