Деси Стоянова пластична като цепеница: В танците хич я няма!

Деси Стоянова пластична като цепеница: В танците хич я няма!
5 (100%) 1 vote

Деси Стоянова не може да танцува, скарана е с пластичността!

Деси Стоянова може и да води перфектно в „Преди обяд”, но си има и своите кусури. Екранната половинка на Сашо Кадиев умее да задава точни въпроси на своите гости. Това е безспорен факт. Неин плюс е, че брюнетката е доста елегантна на екран и умее добре да се облича.

Деси Стоянова

Деси Стоянова се оказа пластична колкото дърво

Но водещата била пълна скръб на танците, издават нейни колеги. В това вече са се уверили и зрителите. Те нагледно видяха как Деси не умее да хваща ритъма.

Това тя демонстрира, като се разкърши на хитовете на АББА. В това мероприятие телевизионерката бе заедно с колегата си Александър Кадиев и с техния гост Георги Тошев.

Мъжете наистина се справиха добре с танците. Те наскачаха в студиото и показаха как умеят да имитират прочутата четворка.

Деси Стоянова обаче показа „ужасяващи” умения в изкуството на танца. Въпреки че беше като дърво, тя все пак успя да спечели зрителите за прореден път. Защото брюнетката чистосърдечно си призна, че изобщо не я бива в танците.

И тя го направи със своята широка усмивка, която така се харесва на нейните зрители. Другата седмица двйката тандем ще отсъства от екран, защото излиза в традиционния си летен отпуск.

Деси Стоянова и съпругът й Велислав Русев са заедно повече от 15 години, като бракът им е над десетина години. Екранната половинка на Александър Кадиев е дарила половинката си с двама прекрасни синове.

Въпреки че не умее да се кълчи, семейният живот на теливизионерката винаги е бил брилянтен. Журналистът винаги намира начин да я изненада. И сега тя не знае още къде двамата ще пътуват и почиват, но определено ще бъдат за известно време на любимото Черноморие.

Семейството обича усамотените градчета и планове и сега няма намерение да изневери на традицията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар