Денди взриви: Преоткрий лелчинското в себе си! Бъди тетка! (виж какви ги плещи)

Гласувайте за статията

Любомир Милчев – Денди хептен изтрещя, взриви мрежата!

Ексцентричният писател и светска персона Любомир Милчев – Денди съвсем скъса синджира. В дните, когато цяла България се тресе от протести и скандала с масовото избиване на животни, Денди изригна в друга посока.

Денди

Денди изуми всички за пореден път с „мъдростите“ си

В същото време, когато снимката на баба Дора и козите й обикаля интернет пространството, Денди се зарече да направи проучване за ръководната роля на… лелката в обществото. Цитираме:

„Възнамерявам да напиша изследване „За ръководната роля на лелката в културния и светския живот, както и в опазването на моралните устои на обществото“. След като ви нахраня както аз си знам, ако бихте имали капчица проницателност, няма как да не се разпознаете! И ти, лелче! И ти, стрино!“, обяви Денди в профила си в социалната мрежа.

След това, над своя очевидно нова фотосесия, продължи да пише по „наболялата“ според него тематика: „Навсякъде около нас – лелка до лелка, тетка до тетка и лелинчовци… Не се офлянквай, преоткрий лелчинското в себе си! Бъди тетка!“, не се спира Любомир Милчев.

Честно казано, малцина са потребителите, които успяха да схванат идеята на титаничната му мисъл. Затова и лайковете и коментарите бяха изненадващо малко на брой. Денди обаче хич и не се вълнува от това, а скоро пак изригна:

„Поклон пред възмъжалата лелка, тоз стожер на олигофреничното българско общество! Я изкарай, Гано, говедата!“… С нетърпение очакваме продължението му…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар