Благо Джизъса или Есмер – кой от двамата изписа името на футболиста на Колизеума? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Благо Джизъса проговори за скандала около Колизеума

Благо Джизъса призна кой е издълбал името му на Колизеума. Три години след като беше арестуван в Рим заради вандалска проява, Джизъса призна, че не той е виновен. По време на участието си в кулинарното си предаване „Черешката на тортата“ бившият любим на Есмер призна, че не той, а тя е надраскала името му на Колизеума.

Футболоистът разкри истината около скандалната постъпка. Той сподели, че тогавашната му годеница – Есмер, всъщност е виновна за това срамно действие. Благо поел вината, защото Есмер не била част от Европейския съюз и щяла да има сериозни проблеми с властите. От страх, че  любимата му може да получи забрана да не влиза повече в Европа, той поел изцяло вината й, пише „Уикенд“.

Италианските печатни издания гръмнаха с новината за задържането на Благо. Тогава той играеше в руския шампионат по футбол и беше задържан заради постъпката си. Скандалът се разрасна много бързо, а в интернет пространството срещу Джизъса се отприщи вълна от негативни коментари.

Всъщност, докато се разхождали, Есмер решила да издълбае името на Благой върху една от колоните. Карабинерите забелязали, че има нещо нередно и бързо се спуснали да ги проверят. Джизъса се опитал да защити своята любима и се признал за виновен. Карабинерите го отвели в полицейския участък и му повдигнали обвинение за умишлено разрушаване на културно-историческа забележителност. За разлика от друг нарушител с руски произход, който бил вкаран в затвора, Благо се разминал само с глоба от 300 евро.

Само 2 години след скандала в Рим, Благо и Есмер се разведоха. Според Джизъса причината за развода е безмерната ревност на неговата бивша съпруга. Благо остави всичко придобито по време на брака на Есмер.

Благо Джизъса призна кой е издълбал името му на Колизеума сн. ХотАрена

Благо Джизъса призна кой е издълбал името му на Колизеума сн. ХотАрена

Тръгнаха дори слухове, че няма къде да живее и затова се е преместил при Гери-Никол. Бившият футболист обаче, опроверга всякакви слухове, че има нещо общо с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар