Наум Шопов плати силикона на Теа (На кого се довери за интервенцията?)

Гласувайте за статията

Наум Шопов сложи силикон на Теа

Наум Шопов плати силикона на приятелката си. Актьорът решил да се довери на опитен пластичен хирург за интервенцията. Въпреки, че д-р Шопов вече се дипломира, той избрал друг да сложи подобренията на Теа. Интервенцията извършил д-р Енчев, който има богат опит с тази разкрасителна процедура.

Наум се изръсил 8000 лева, за да се радва Теа на по голям бюст и да подобри самочувствието си. По-малкият бюст на приятелката му не притеснявал Шопов, но тя не се чувствала добре и затова прибегнала до тази процедура, пише „Телеграф“. От последните кадри пуснати в социалната мрежа се вижда, че голямата любов на Наум се чувства много по-добре и видимо е по-щастлива от подобренията по себе си. Теа вече позира с гордост на снимките от лятната им ваканция с Наум в Гърция.

Двамата влюбени предпочетоха да се отдадат на пълен релакс в Гърция. Наум сподели много снимки от почивката си там  в социалната мрежа Инстаграм и зарадва своите фенки. Теа също сподели няколко кадъра от уикенда в Гърция и успя да остави мъжете без дъх.

За съжаление, лятната ваканция вече е приключила за влюбената двойка и Наум отново е на работа, защото започнаха снимките на 6-ти сезон на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“.

Продуцентите обещават много нови и интересни сюжетни линии. На малкия екран се завръща и Юлиан Вергов в ролята на доцент Банков. Този път ще видим доцентът в действие, а не като директор на болница „Свети Кирил“. Вергов сравнява чувството отново да облече лекарската престилка и да се завърне на снимачната площадка с „първия училищен ден“. Ще се запознаем и с жената на доцент Банков. Ролята й е поверена актрисата Ана Пападопулу. Тя сподели, че е изключително щастлива, че е получила шанса да изиграе точно тази роля.

Наум Шопов сложи силикон на Теа сн. ХотАрена

Наум Шопов сложи силикон на Теа сн. ХотАрена

От екипа на „Откраднат живот“ обещават да видим и много велики имена от българското кино в сериала.

Почивка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар