Емилия се издокара в бяло (Окончателно сложи край на траура)

Гласувайте за статията

Емилия облече бяла рокля

Емилия се издокара в бяло. Поп фолк изпълнителката окончателно заряза траура. От няколко седмици Емилия се завърна на сцената и отново радва почитателите си със своите песни. Певицата обикаля не само по морето, но и из вътрешността на страната. Част от феновете одобриха скорострелното завръщане на Емилия на сцената, само 40 дни след нелепата смърт на доведения й син, други обаче изразиха негативното си мнение по въпроса.

След смъртта на Феди Башур, поп фолк изпълнителката прекрати публичните си изяви. Тръгнаха слухове, че Емилия преживява много тежко загубата на доведения си син и дори отново са се появили паник атаките, от които певицата страдаше преди години. Очакваше се поп фолк изпълнителката да се завърне на сцената едва след година, но прогнозите се оказаха грешни. Емилия се завърна към предишния си начин на живот и вече изнася запомнящи се представления, за да радва феновете си.

Поп фолк изпълнителката окончателно сложи край на траура по доведения си син. След песента „Завинаги“, която Емилия посвети на Феди, певицата явно е решила, че е страдала достатъчно.

За поредното си участие тя заложи на бял тоалет. Късата рокля не смути почитателите й. Това, което ги изненада обаче беше цветът й. Някои от коментарите към публикуваните снимки от нощния клуб никак не са ласкави. Друга част от феновете подкрепят избора на поп фолк изпълнителката за избора й на тоалет, въпреки цвета. Според тях, Емилия трябва да продължи напред и да преодолее тежката загуба.

„Красавица…“, „Ангел неземен…“, „Принцеса!!!“, „Най-сексапилната певица“, „Уникална!“, „Както винаги перфектна“, „Най-добрата певица!!!“, „Супер дама!“, са малка част от милите коментари към снимките от заведението. Част от мъжката аудитория на певицата обаче стигна доста по-далеч от позволеното. Не липсват и много неприлични предложения към Емилия.

Емилия се издокара в бяло сн. Фейсбук

Емилия се издокара в бяло сн. Фейсбук

Изпълнителката получи и много комплименти за чудесната форма, в която се намира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар