Биляна Гавазова с ново отличие

Биляна Гавазова с ново отличие
5 (100%) 1 vote

Биляна Гавазова бележи успех след успех

Откакто се върна на работа след краткото майчинство, Биляна Гавазова бележи успех след успех. Водещата на рубриката „Чети етикета“ се сдоби с още една престижна статуетка и отличие за добре свършената работа.

От Асоциацията на индустриалния капитал в България, тв водещата беше отличена с приза „Икономика на светло“, като журналист с принос за промяна на обществените нагласи към сивата икономика.

Асоциацията връчва това отличие за пета поредна година. Сред мотивите на журито, гласувало за Биляна Гавазова, са професионализъм и обективизъм при отразяване на проблеми от тази сфера.

Факт е, че темите, които водещата дискутира, винаги са интересни и репортажите й предизвикват широк обществен отзвук. В повечето случаи след тях започват проверки от държавните институции и реално се стига до някаква положителна промяна.

Неслучайно колегите на Гавазова я наричат омбудсман в телевизията.

Развълнуваната тв водеща сподели, че това отличие е много тежко и означава за нея и за целия екип повече отговорности. Тя допълни, че работата й от този момент е станала по-отговорна и постоянно ще трябва да оправдава гласуваното й доверие.

След официалното връчване на наградата Биляна Гавазова благодари на всички зрители, които са избрали бТВ.

Това не е първото й отличие. Миналата година тя получи приз от Съюза на хранителната промишленост за обективно отразяване на проблемите в бранша. Биляна Гавазова може да се похвали и с отличие, присъдено й от Синдиката на българските учители, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар