Синът на Георги Първанов на косъм от смъртта (Ивайло с 2 катастрофи за месец)

Гласувайте за статията

Синът на Георги Първанов  фен на високите скорости, бизнесменът се потрошил с мотор

Синът на Георги Първанов за малко да се прости с живота. По-малкия брат бил луда глава и високите скорости му били в кръвта.

Бизнесменът само за месец претърпял две катастрофи с мотор. Но въпреки инцидентите не се отказва от голямата си любов. Както нарича мощното си двуколесно возило.

Снимка: Ретро

За първи път паднал на асфалта защото загубил равновесие. Тогава  не получил сериозни наранявания. Вторият път обаче катастрофирал заради столичен шофьор, който излязъл от пряка без да се огледа и спрял по средата на пътната лента.

Некадърникът се озовал изцяло в платното на Ивайло и за да не удари автомобила на шофьора Първанов-младши  жертвал себе си.Стиснал предната спирачка, загубил контрол над машината и паднал.

Пострадал сериозно от травмите, но най го хванало яд, че потрошил чисто новия си мотор.

Майка му Зорка и съпругата му Росица били ужасени от инцидентите и тръпнели всеки път когато Иво яхнел мотора. Снахата на експрезидента е от врачанския край. Но от години живее в столицата. Тя завършила УНСС, а после и европейски университет. Не се месела в хотелиерския бизнес на Ивайло. Работела като мениджър в ОББ.

По-малкият син на Първанов и половинката му се венчаха през 2016 година на бляскаво сватбено тържество. Но все още не мислят за деца. Баткото на Ивайло вече дарил президента с две внучета – момче и момиче. А те все още не бързали. Но тренирали за родители като си взели домашен любимец от породата пекинез, предават от електронното издание  retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар