Мис България 2002 Теди Бургазлиева трогна почиталите си (Вижте какво написа за годишнината от сватбата си с любимия)

Гласувайте за статията

Теди Бургазлиева с мил пост за годишнината от сватбата си

Теди Бургазлиева отбеляза първата годишнина от сватбата със своя любим със снимка и мил пост в социалната мрежа. Мис България 2002 и Симеон Иванов се врекоха във вечна любов един на друг на днешния ден преди година.

„От една година съм омъжена за любовта на моя живот. Една година, изпълнен с радост, любов, щастие, смях, невероятни изненади и незабравими моменти… Все още намирам малки бележки, на които пише „Обичам те“ на най-неочаквани места в цялата къща, все още откривам съобщенията „Обичам те“, надраскани на стъклото на душ кабината, правим още по-романтични пътешествия, среднощни разговори за любовта и живота, има още повече загриженост и подкрепа… Всеки ден с теб е благословия! Колко съм щастлива, че съм твоя съпруга! Благодаря ти, че внесе толкова радости в живота ми! Думите не могат да опишат колко много те обичам…“, пише Бургазлиева в Инстаграм.

За миската това е втори брак. Преди това тя беше омъжена за футболиста Александър Младенов, пише life.dir.bg. Заради неуспешния си брак с футболиста и загубата на сестра си през 2010-та година, Теди решава да замине за чужбина и там да търси своето щастие. Днес Бурзаглиева живее в Лос Анджелис със воя любим.

„В личен план съм много щастлива, и благодарна, че до мен има такъв уникален човек. Оженихме се миналата година, на една много скромна сватба, но магическа, на една стъклена църква до океана. Много красиво беше, само най-близките от семейството ни бяха там, както и някои от най-добрите ни приятели“, казва миската, пише БТВ.

“ На първо място със съпруга ми си мечтаем да сме живи и здрави, да имаме здрави и умни дечица, да ги отгледаме в спокойствие и уют, да сме финансово стабилни, да развиваме бизнесите си скорострелно, за да можем да помогнем на колкото може повече хора, да живеят живот като нашия и да намерят себе си“, допълва Бургазлиева.

Теди Бургазлиева с мил пост за годишнината от сватбата с любимия си мъж сн. Инстаграм

Теди Бургазлиева с мил пост за годишнината от сватбата с любимия си мъж сн. Инстаграм

Очаква се до есента да бъде издадена книга, която описва живота на Теди Бургазлиева и всички трудности, през които е преминала, както и как се е справила с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар