Пилот на ЦРУ: Лъжа е, че Луната е необитаема! (Направи скандални разкрития)

Пилот на ЦРУ: Лъжа е, че Луната е необитаема! (Направи скандални разкрития)
2.33 (46.67%) 3 votes

Пилот на ЦРУ твърди, че на Луната живеят над 250 милиона души

Бившият пилот на ЦРУ, Джон Лиър твърди, че всичко, което НАСА разкрива за Луната е лъжа. Лиър, който е сред най-популярните членове на клуба на теоретиците на заговора, твърди още, че спътникът на Земята се обитава. И дори има колония от 250 милиона души.

Той твърди, че е открил скритите структури на Луната и притежава невероятни снимки, които ясно показват крепости и сгради под повърхността на Луната. И дори заявява, че в този момент на Луната живеят 250 милиона души!

„Не мога да го докажа, защото щях да съм мъртъв досега. Но това е най-логичното обяснение, защо правителството на САЩ харчи милиарди долари за космически изследвания.

Лиър твърди, че още през 40-те и 50-те години на миналия век, лунатиците са слезли на Земята с летящи машини на Тесла. Те са успели да преодолеят гравитацията и така са кацнали на нашата планета.

В статия, която Лиър публикува, можете да видите снимки, направени от обсерваторията в Джърси през 1946 година. Те са запечатали голяма експлозия, северозападно от кратера „Endymion“.

„Както знаем, дим, прах или пара не могат да бъдат освободени във вакуум. Но тази картина ясно показва, как димът се издига и се появява голям облак на повърхността на Луната и се разпространява в атмосферата й. Това би било възможно, само ако на повърхността на Луната няма вакуум и ако не притежава поне една шеста от земната гравитация“, твърди Лиър. Той добавя, че лунната маса всъщност възлиза на 68,71 на сто от земната маса.

Тайната Луна

Лиър обяснява още, че Луната е създадена от Юпитер преди 40 милиона години, а по време на последната ледена епоха преди около 15 000 години, чрез електромагнитни летящи обекти е довлечена в орбитата на Земята. Според него това обяснява къде Луната има такива огромни градове, цивилизации и бази.

„Жителите на Луната са извънземни, които приличат до известна степен на хората. Има различни раси, но всички живеят под повърхността на Луната и работят в огромни лаборатории. Историята продължава! Земята е един вид затвор и такива планети, като затворите, са населени с милиарди души!“, казва още той.

Лиър е внукът на основателя на Лиъргейт Бил Лиър, капитан на пенсионирана военна авиация и бивш пилот на ЦРУ. Той е управлявал над 100 000 самолета в продължение на 40 години активно летене.

Пилот на ЦРУ със скандални разкрития за Луната сн. reporter.mk

Пилот на ЦРУ със скандални разкрития за Луната сн. reporter.mk

Лиър има повече пилотни сертификати, отколкото всеки друг сертифициран пилот. Той е летял също така в Азия, Африка, Източна Европа и Близкия изток.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар