Мелания Тръмп в ужас от Владимир Путин? (Видео от срещата им стана хит в мрежата)

Гласувайте за статията

Ужасена ли е Мелания Тръмп от Владимир Путин и защо гледа толкова странно?

Мелания Тръмп или е изпаднала в ужас от срещата с Владимир Путин, или е била толкова притеснена да не наруши протокола, че не е контролирала реакциите си. Видео от срещата на първата дама с президента на Русия се разпространява като вирус в интернет. А в американската преса коментират, че тя е единствената в стаята, която осъзнава каква заплаха е този мъж за страната й.

„Вижте реакцията на първата дама. Тя се усмихва, но миг след това изражението й е все едно е надникнала в очите на дявола. Тя е ужасена. И очевидно, за разлика от съпруга си, съвсем ясно осъзнава, че този мъж не желае нищо добро на Америка“, пишат потребители в социалните мрежи.

Срещата между семейство Тръмп и руския президент се проведе в Хелзинки. Малко преди държавния глава и руския му колега да застанат един до друг, Мелания и Путин се поздравиха. Не е ясно какво са си казали, но първата дама с такъв ужас погледна към камерите след това, че мнозина решиха, че е видяла дявола на живо. Или нещо по-лошо.

Втората им среща е доста по-различна от първата, която се състоя миналата година в Брюксел. Тогава Мелания бе настанена точно до руския президент и двамата очевидно се забавляваха изключително много. По-късно той сподели, че са си говорили общи неща — за риболов, за децата си, както и грижите към младото поколение — Мелания за САЩ, а Путин – за Русия.

Мелания Тръмп в ужас от Владимир Путин сн. You Tube

Мелания Тръмп в ужас от Владимир Путин сн. You Tube

Първата дама говори свободно немски език, както и Путин, който дори е бивш агент от КГБ и е бил дълги години в Германия. Словенската красавица владее и руски език, но не демонстрира това свое умение. Дори при среща с руския държавен глава, с когото изглежда й беше доста неловко да се види за втори път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мелания Тръмп в ужас от Владимир Путин? (Видео от срещата им стана хит в мрежата)”

  1. Ити

    юли 23. 2018

    Ми то отдавна е известно, че Путин е рептилия, маскирана като човек. Явно кака Тръмпи има по-съвършени очи и направо си го вижда като влечуго.

Добавете коментар