Бриджит Макрон посрещна новите световни шампиони по футбол (Вижте ослепителната първа дама)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон отново показа стил

Бриджит Макрон посрещна новите световни шампиони по футбол. Първата дама на Франция отново показа стил и класа с тоалета си при посрещането на националния отбор по футбол. След доста тежка борба французите достигнаха до така мечтаната световна титла по футбол. Френският национален отбор разби хърватите в 4:2 и спечели Мондиал 2018. Присъстващите на живо на мача се насладиха на страхотни отигравания и майсторски изпълнения.

През цялото време г-жа Макрон и съпругът й подкрепяха своя отбор от трибуната на стадион „Лужники“. Президентът на Франция не можеше да сдържи радостта си при всяко попадение във вратата на противника.

Щастливият от постижението Еманюел Макрон и съпругата му посрещнаха вчера новите световни шампиони в Елисейския дворец. Националният отбор отнесе купата по футбол в двореца, след като премина с нея по изпълнените с хиляди фенове улици на Париж. Френските национали бяха посрещнати от френския президент и съпругата му Бриджит в президентската резиденция.

В чест на футболистите и тяхната звездна победа на Мондиал 2018 в градините на двореца беше организиран тържествен прием. На него бяха поканени близо 3000 души, сред които много членове на младежки футболни клубове, пише bgonair.bg. В следващите месеци на футболистите ще бъден връчен „Орден на почетния легион“. Това е най-високото отличие за граждански заслуги във Франция.

На посрещането на националния отбор по футбол Бриджит отново показа стил и класа. Тя беше заложила на своята любима модна марка „Луи Вютон“. Първата дама на Франция беше избрала тъмносиня рокля с къси ръкави. Тоалетът си тя беше завършила с обувки в телесен цвят и красива гривна.

На тържеството присъстваха също и съпругите и децата на френските национали, пише reporter.mk. Всички те позираха за няколко официални снимки заедно със световната купа по футбол.

Бриджит Макрон изуми със стил при посрещането на новите шампиони по футбол сн. Инстаграм

Бриджит Макрон изуми със стил при посрещането на новите шампиони по футбол сн. Инстаграм

Футболистите бяха посрещнати още на летището от феновете си. Улиците на Париж  бяха препълнени с много желаещи да видят трофея и героите, които го спечелиха.

Шампиони

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар