Принцеса Йожени със сватба през октомври (Ще засенчи ли сватбата на Меган и Хари?)

Гласувайте за статията

Принцеса Йожени се омъжва на 12-ти октомври

Принцеса Йожени със сватба през октомври. От двореца съобщиха, че принцесата и Джак Бруксбанк ще се врекат във вечна любов един на друг на 12-ти октомври. На събитието са поканени 1200 гости, които ще могат да наблюдават церемонията лично. Те ще имат възможността да станат свидетели на пристигането на Йожени и годеникът й в църквата, както и да слушат службата по вричането им един на друг на живо. Меган и Хари също бяха поканили членове на общността на тяхната сватба.

Йожени и нейният любим също ще се качат на каляска след церемонията, както направиха и херцогът и херцогинята на Съсекс. Маршрутът на тяхната обиколка също е описан в съобщението от двореца. Оттам съобщават още, че принцесата и Джак са „възхитени“ от факта, че ще могат да споделят този незабравим за тях момент с хората.

Има специален линк към съобщението и всеки, който иска може да се регистрира и да бъде гост на сватбата на принцеса Йожени и Джак Бруксбанк.

Бъдещото семейство кани на събитието и представители на благотворителните организации, които подкрепя и членове на общността в Уиндзор. Принцесата не е пропуснала да покани и учениците от местните училища.

Бъдещият съпруг на Йожени има собствен бизнес. Той е мениджър на известен нощен клуб. Джак обаче има солидно състояние зад гърба си и аристократични роднини. Преди да развие своя бизнес годеникът на принцесата се е занимавал с доста неща. Той е бил е сервитьор и дори зарязва университета, за да се захване със свое собствено заведение.

Принцеса Йожени ще се омъжи на 12-ти октомври сн. Инстаграм

Принцеса Йожени ще се омъжи на 12-ти октомври сн. Инстаграм

Въпреки бурните си младини, Джак е добре приет в кралското семейство. Сега той и неговата любима правят приготовления за сватбата си на 12-ти октомври. По примера на Меган и Хари, те искат да споделят този хубав за тях момент с хората. Всеки желаещ трябва само да кандидатства на посочения линк от двореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар