Бояна Шарлопова най-после проговори (Вижте какво разкри за наследството на Шарлопов)

Бояна Шарлопова най-после проговори (Вижте какво разкри за наследството на Шарлопов)
5 (100%) 1 vote

Очарователната Бояна Шарлопова проговори

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова проговори. Красавицата коментира появилите се твърдения, че разпродава бизнеса на съпруга си. Тя сподели, че слуховете за разпродажбата на завещаното от покойния бизнесмен, много я огорчили.

Блондинката сподели, че в това няма нищо вярно и тя за нищо на света не би се отказала от наследството на съпруга си. Бояна Шарлопова каза, че за нея хотелите му имат сантиментална стойност и тя няма никакви намерения да ги продава. Напротив, възнамерява да разшири бизнеса му.

Не за пръв път тя сподели, че обожава комплекса с Созопол. Вдовицата на Шарлопов е влюбена в „Созополис“ и се кълне, че никога няма да го продаде. Тя сподели, че това място й е много скъпо. Милионерската вдовица допълни, че дъщерите на съпруга й в момента са в комплекса, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Както вече стана ясно, начело на завещаната от Стефан Шарлопов империя, стоят Бояна и първородната му дъщеря Ева. 30-годишната дама е плод на любовта му с първата му съпруга. От Бояна той има 4 деца. Най-малки са близнаците им, които скоро навършиха 8 години.

Според появилата се в медиите информация, двете дами, наследили империята на Стефан Шарлопов, вече са се заели с продажбата на хотелите му. Мълвата гласи, че Ева Шарлопова води преговори с китайски инвеститори, с които е договорила сумата от 100 милиона евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар