Истината за Генка Шикерова ще ви остави без думи (ФОТО)

Истината за Генка Шикерова ще ви остави без думи (ФОТО)
4 (80%) 1 vote

Зрителите не спират да си задават един въпрос, свързан с журналистката

Истината за едно от емблематичните лица на Нова тв – Генка Шикерова, ще ви остави без думи.

Оказва се, че фамилията на журналистката е доста заможна. Доказателство за това е фактът, че Генка Шикерова и семейството й живеят в истински палат.

Това стана ясно от участието на журналистката в кулинарното шоу на Нова тв „Черешката на тортата“.
В предаването разследващата журналистка показа завидни кулинарни умения. Въпреки това не те бяха тези, които приковаха вниманието на зрителите, а една нейна уж случайна изповед.

Генка Шикерова

Зрителите не спират да си задават един въпрос, свързан с журналистката

Генка Шикерова посочи, че се намира в апартамента на сестра й. Признанията й обаче не спряха дотук. Тя сподели, че са малко като в дядовата ръкавичка. Журналистката призна, че под апартамента на сестра й, се намира нейният.
Над техните два апартамента пък, е този на брат им.

Генка Шикерова призна, че е много удобно всички от семейството да са на едно място. Най-хубавото е, че децата им са израснали заедно и така е лесно за гледане. Това, което направи впечатление на зрителите бе фактът, че апартаментът е малък, но пък за сметка на това е обзаведен много луксозно.

Това, което си остана загадка за зрителите на предаването „Черешката на тортата“, бе защо, след като апартаментът на Генка Шикерова е под този на сестра й, тя не покани гостите в собствения си дом, пише Блиц.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар