Любопитни разкрития за Емо Чолаков (Ето какво не знаем за него)

Любопитни разкрития за Емо Чолаков (Ето какво не знаем за него)
5 (100%) 1 vote

На бял свят излязоха любопитни разкрития за Емо Чолаков

Едва ли някой от зрителите на бТВ предполага, че Емо Чолаков е бил учител по физика. Любимецът на зрителите е преподавал няколко години в училището в родния си град Гоце Делчев.

Той е син на учителя по биология Тома Чолаков и медицинската сестра Диляна Чолакова. Науката винаги е привличала забавния синоптик. През 1998-а година той се сдобива с диплома от Софийския университет. Синоптикът завършва с отличие специалност „Метеорология и геофизика“.

През 2003-а година във ВУЗ-а се освободило докторско място по неговата специалност. Емо Чолаков възнамерявал да кандидатства за тази позиция. Но в този период той прави рязък завой в кариерата си. Отказал се от академичната кариера, след като случайно попаднал на обявата от бТВ за водещ на прогнозата за времето.

От първия миг Емо Чолаков успял да спечели не само симпатиите на шефовете си, но и на зрителите пред малкия екран. Той е единственият водещ в частната медия, които не ползва услугите на редакторите, а и никой не се осмелява да му задава предварителен сценарий.

Като бивш учител, синоптикът знае много добре какви са триковете да привлече вниманието на зрителя. Той споделя, че често се случвало учениците да губят интерес към материала. Но тогава той просто проявявал безграничния си хумор и всички го слушали с интерес, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар