Изплуваха горещи разкрития от живота на Емо Чолаков

Гласувайте за статията

Не се вписва в стереотипите

Несъмнено Емо Чолаков е най-атрактивният синоптик в българския ефир.

Малцина са наясно с факта, че преди да започне да гради кариера като синоптик, Емо Чолаков е работил като преподавател по физика в родния Гоце Делчев.

По всяка вероятност учениците му, са се радвали на голям успех с научаването на уроците, имайки предвид начина, по който Емо Чолаков умее да поднася информацията.
Оказва се, че умението му да предава знания не е никак случайно. Той е роден в семейството на Тома Чолаков, който е учител по биология и Диляна Чолакова, която е медицинска сестра. Казано с други думи науката винаги го е привличала по някакъв начин.

Емо Чолаков

Не се вписва в стереотипите

През 2003 година тъкмо се отворило място за преподавател в университета и се появила обявата за работа в Би Ти Ви. Тогава медията търсела експерти в неговата сфера. Така Емо Чолаков прави рязък завой в професионалното си развитие и отива в медията. От там веднага му предлагат да стане водещ на метеорологичната прогноза, на която е цар и до днес.

Телевизията го отваря за родния шоубизнес със скоростта, с която само тя е способна. През декември 2010 година Емо Чолаков печели благотворителния конкурс „Великолепната шесторка“ заедно с фолк певицата Бони.

Не крие, че най-добре се чувства в студиото, когато съобщава прогнозата за времето, която хората очакват с нетърпение. За разлика от останалите си колеги синоптикът не признава редактори. Той е наясно, че е любимец на едни и че има такива, за които е голям дразнител, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар