Дейвид Бекъм и Виктория на тузарска почивка в Черна гора (Снимки)

Дейвид Бекъм и Виктория на тузарска почивка в Черна гора (Снимки)
3.67 (73.33%) 3 votes

Дейвид Бекъм и Виктория се отдадоха на пълен релакс

Дейвид Бекъм и Виктория се отправиха на тузарска почивка в Черна гора. Звездното семейство отново доказа, че няма нищо вярно в поредните слухове за развод. Виктория и Дейвид ще прекарат ваканцията си в Черна гора заедно с децата си, пишат македонските медии.

Според сръбският вестник „Блиц“ Дейвид и Виктория не са избрали тази дестинация случайно, пише makfax.com.mk. Оттам водили четири години преговори с футболиста, за да отиде да почива там с цялото си семейство. Целта на това била да се популяризира красотата на тази страна. За летуването си в Черна гора Бекъм получил огромна сума пари. В някои медии се споменава, че звездното семейство е получило близо 1 милион долара.

За много хора, това е работно лято за семейството на Бекъм, но от папарашките снимки се вижда, че по нищо не личи то да е такова. Цялото семейство се наслаждава на красивата природа и лукса на курорта, в който са отседнали.

Дейвид и Виктория са отседнали на остров Свети Стефан. Островът има много забележителности, които семейството на Бекъм най-вероятно е посетило. Архитектурата на острова е запазена. Съхранен е и средновековният му чар.

Там жилища имат някои от най-известните имена на шоубизнеса, сред тях и Клаудия Шифър. На острова има три църкви, които са обградени от крепостна стена. Най-старата църква на острова се казва „Свети Стефан“.

Достъпът до островът е свободен само за тези, които са закупили имот там или за техни гости и приятели, както за  отседналите в хотелите на острова, за всички останали има ограничение.

Дейвид Бекъм и Виктория се отдадоха на пълен релакс в Черна гора сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм и Виктория се отдадоха на пълен релакс в Черна гора сн. Инстаграм

Посещението на Дейвид и Виктория, според медиите, не е случайно. Те твърдят, че футболистът и неговата половинка са получили колосална сума, за да отседнат точно на острова и всичко е реклама. Чуждестранните медии твърдят още, че преди да заминат, Дейвид и Виктория са имали близо 28 изисквания, които трябвало да се изпълнят преди пристигането им на острова.

Почивка

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар