Дърт любовник плаща глезотиите на Мис Силикон срещу голи снимки!

Дърт любовник плаща глезотиите на Мис Силикон срещу голи снимки!
5 (100%) 1 vote

Мис Силикон не спира да мачка чаршафите с дъртия си любовник!

Мис Силикон Виктория Петрова не се спира. Миската яде здрав пердах от жената на дъртия си любовник, но продължава да мачка чаршафите с него.

Мис Силикон

Мис Силикон не иска да се откаже от женения си любовник

Тунингованаат миска не спира да се вижда с чичко-паричко. Двамата влюбени гълъбчета са прекарали цяла седмица във ВИП апартамента на тузарския хотел „Лондон” във Варна. Проверка показва, че застарелият мераклия е броил по 450 лева за нощувка на вечер.

За да осигури звезден лукс на младата мъжемелачка той се е бръкнал със солидна сума. Тя пък му се е отблагодарила с палаво видео. Миската позира по супер оскъдно боди в спалнята на хотелския комплекс. Какво са вършили после двамата историята мълчи.

Влюбеният дъртак следва младото си гадже по цялото Черноморие. На морето силиконката има професионални ангажименти. Според очевидци двамата са забелязани на курорта Свети Влас, където Мис Силикон участвала в жури.

Преди месец напомпаната моделка разбрала, че мъжът до нея е семеен. Тогава тя прекратила връзката с него. Малко след края на връзката й ревнивата съпруга на любовника й я открива. Тя я намира в студиото й за красота в центъра на столицата.

Рогоноската я напада с шамари и вдига чутовен скандал. Пред близки Виктория Петрова се закани да я съди. След това обаче решава напук да продължи връзката си с богатия й ухажор. Била готова дори да го разведе, но да отмъсти на лелката за позора, който й причинила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар