Бомба: Рени правила аборт от чужденец!

Гласувайте за статията

Рени крие таен аборт от първата си любов!

Поп фолк дивата Рени е имала тежко изпитание. Преди години фолкаджийката хлътва по кипърец. Това се случва докато поп фолк дивата извива глас на острова на Афродита. Мъжът успял да омае изпълнителката.

Рени

Рени била лудо влюбена в чужденеца

Двамата дори планирали сватба. В един момент той проявил претенции към работата й и това я отказало да мине под венчило.

„При второто му идване в България той ми каза, че трябва да оставя пеенето и сцената. Попитах го какво ще работя, а той ми каза: „Нормална работа, продавачка например”.

Не го разбрах, как може да накараш някой да остави това, което го прави щастлив и да го принудиш да прави нещо, което не е негово.

Съвсем скоро установих, че тогава родителите му са му повлияли. Общо взето така се стигна до решението да направя аборт. Това беше най-трудният ми избор”, признава Рени.

След което се ожени за Борис Пилософ, от когото има двама сина-Борис и Аспарух. Певицата също прекъсна кариерата си заради него, който я заточи в Израел, а той се върна в България. Под предлог че развива бизнеса си у нас мъжът й завъртя млади гаджета.

След развода изпълнителката се върна в родината си иоотново се опитва да рефрешщне кариерата си.

С днешна дата Рени отново е на крилете на любовта. Това стана ясно от гостуването й при Гала в „на кафе”. Преди това изпълнителката пусна горещи кадри от почивката си в Дубай. От снимката й в социалната снимка се видя, че тя е в страхотна форма.

Но лицето на мъжа до нея е закрито. Певицата обаче призна, че има човек до себе си и е много щастлива. Но вече си е е научила урока и не иска да афишира името и физиономията му. С днешна дата не е запознала синовете си с него, но уверява и това ще стане,когато е готова да го направи.

След гостуването й при Гала мнозина я запитаха кой е човекът до нея, „виновен” за щастливата й усмивка. Но изпълнителката отказа да разкрие самоличността му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар