Деси Банова проговори за бившата на Росен Плевнелиев

Деси Банова проговори за бившата на Росен Плевнелиев
5 (100%) 1 vote

Деси Банова най-после проговори за бившата съпруга на любимия си

Деси Банова, която е съпруга номер три за бившия президент Росен Плевнелиев, проговори за бившата му жена. Въпреки, че Юлияна не се изказа особено ласкаво за нея, бившата синоптичка не й отвърна по същия начин. Блондинката не спря да сипе суперлативи по адрес на бившата госпожа Плевнелиева.

В интервю за изданието „Ева“ тя заяви, че разбира напълно Юлияна и решението й да не придружава Плевнелиев на публичните му изяви по време на неговия мандат като президент.

Деси Банова подчерта, че бившата на любимия е направила това в името на децата си и тяхното спокойствие. Телевизионерката допълни, че резултатът от всичко това е много добър, защото Юлияна е успяла да предпази децата си от всички негативи на славата.

Настоящата госпожа Плевнелиева отново направи интересни разкрития за връзката си с бившия президент. Тя сподели, че преди да се запознае с него, не е имала намерение да ражда още едно дете. Не възнамерявала и да мине под венчилото. Но след като се запознала с Росен Плевнелиев променила мнението си по този въпрос.

Деси Банова не скри, че приятелите му го съветвали да минава под венчилото, но той настоявал да се венчаят, тъй като вярва в брака. Бившата синоптичка сподели, че това е причината да се влюби в него, пише Марица.бг, позовавайки се на известното женско издание.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар