Истината за събирането на Мария Игнатова и Димитър Рачков

0
4/5 - (1 vote)

Връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков се крепи върху ултиматуми

Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха след раздяла, която продължи почти година. Времето, в което двамата бяха разделени, им помогна да преосмислят отношенията си и да осъзнаят, че не могат един без друг.

И двамата осъзнали, че са създадени един за друг и няма да открият по-добър партньор. Те решили да си дадат още един шанс не само заради себе си, но и заради децата си. Наследниците им са много близки, въпреки че нямат биологична връзка.

Димитър Рачков има момченце от бившата си половинка. Мария Игнатова има син от бизнесмена Петко Димитров. Блондинката започна връзка с Рачков през 2008 година покрай работата си за Маги Халваджиян. От тогава и двете деца са неразделни. В момента те са най-щастливи от събирането на Рачков и Мария.

Но преди да се стигне до решението за още един шанс, двамата влюбени провели сериозен разговор. Те си изяснили какво не харесват един в друг и при какви условия ще продължи връзката им. Мария Игнатова заявила, че не понася лудата ревност на комика.

Той от своя страна й отвърнал, че иска връзката им да стане истинска и да я скрепят с общ наследник. Рачков помолил блондинката да загърбят за малко кариерата си и да помислят за себе си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.