Бившата на Бойко Борисов се подмлади до неузнаваемост (ФОТО)

Бившата на Бойко Борисов се подмлади до неузнаваемост (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Бившата съпруга на Бойко Борисов изглежда зашеметяващо

Първата съпруга на премиера Бойко Борисов – Стела изглежда зашеметяващо. Видът й по нищо не издава, че тя е баба на две внучета. След раждането на малкия Иван, Стела буквално засия и изглежда по-млада с поне 10 години.

Миналия петък на бял свят се появи вторият внук на очарователната докторка Стела. Вестта за раждането на малкия завари дядо му в напрегната парламентарна обстановка, а баба му – в Калифорния. Стела буквално подскочила от щастие, след като научила, че дъщеря й е родила.

От радост бившата съпруга на Бойко Борисов дори облякла двете си малки кученца в празнични одежди.

Приближени до нея разкриват, че в последните месеци тя се е подмладила до неузнаваемост и буквално сияе. Това става ясно и от фотосите, които публикува в социалната мрежа. Стела спокойно може да мине за дружка на дъщеря си Венета, а не за нейна майка.

Щастливата „баба“ възнамерява скоро да се прибере в родината и лично да поднесе подаръка си на своя внук. За него тя е избрала удобна количка, закупена от САЩ. Но предпочита да я подари лично малкия Иван. Наскоро тя зарадва по-големия си внук с плюшен лъв, по-голям от него. Малкият Бойко обожава играчката, която Стела му подари, пише „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар